Foto - Dyreliv

God formiddag

Jeg har ikke oppdatert siden min på lang tid ser jeg. Jeg har ærlig talt fotografert heller lite det foregående året, derav lite poster her.
Nn har jeg planlagt en omreisende europatur om en ukes tid, og det er  store muligheter for at det da vil dukke opp fotografier her igjen etter det.

Håper alle har en nydelig sommer!
Juni 2010
Alle disse tok jeg på turen min to Thailand i juni. Det begynner å bli en stund siden, men tenkte endelig å få de lastet opp. Jeg savner virkelig den turen. virkelig en fantastisk opplevelse og reise rundt i et land i nesten 4 uker.

Dogs of Thailand

En liten bildeserie jeg tok da jeg var i Thailand, der jeg spesielt tok bilder av gatehunder/tempelhunder. Jeg synte de er utrolig pene mange av dem. Nydelige hunder selv om de ikke tilhører noen spesiell rase.

Kamera EOS 50D Objektiv forskjellig, stort sett 24-70mm

So strong, yet so fagileKamera EOS 50D Objektiv 24-70mm 2.8

 

Lite knippe bilder jeg tok på thailandturen min. Dette fra tiger-wildlifecenter

Waves are my roof
Fyshi fyshi. en av fiskene i akvariet mitt.

Kamera eos 50D Objektiv 50mm 1.4

I miss summer

Lengesiden jeg har oppdatert bloggen min nå! JEg lover å komme med flere innlegg utover 2011:) Jeg har nemlig 3 realfagseksamener om fire mnder. Dermed går det meste av tiden min til lesing og pugging. Men mot sommeren burde det komme mye mer bilder her på bloggen. Føles ut som en evighet siden jeg har tatt noen ordentlige bilder.

Her får dere hvertfall et gammelt, fra sommer 2010. Dette er ilderen Mocca

 Kamera Eos 50D objektiv 50 mm

The forest is my homeKamera EOS 50D Objektiv EF 70-200 L

Disse bildene ble tatt sent i August i år. Det var da det krydde av pinnsvin og pinnsvinbarn her. De var overalt! Utrolig søte. Denne lille karen drev å gomlet barkebiller, eller skrukketroll da jeg dro frem kamera og skøt noen bilder. Pinnsvin er overraskende rolig rund mennesker. og veeldig nysgjerrig. Men hva er det vell  å forvente, de bor tross alt i folks hager. <3

hits