mai 2011

En vårdag

bloglovin 30.mai.2011 Hverdag 5 kommentarer

 

Kamera EOS 50D Objektiv 50mm 1.4

Photography trip € Thailand

Den 5 Juni letter jeg og min aller beste venn på et fly med snuta rettet mot asia. Vi skal på en oppdagelsesreisende til Thailand. Ja, når dere tenker Thailand tenker dere vell strender, shopping og mer strender. Men vi skal reise nesten fra ende til annen av dette landet. Vi skal oppleve stammekultur, dyreliv, fattigdom, men også strender og shopping. Dette er en type "ferie" jeg setter pris på. Dette kommer til å bli et eventyr(vi skal gjøre alt annet enn å late oss på en strand) slash fotografi-tur. Nå skal jeg hamstre opp på batterier og GD filtere, så vil jeg forhåpentligvis i løpet av de 4 ukene der nede få til en masse fine fotografier! Stay tuned!


♥Skal du på en backpacker/fotoreise/ evt ferie til et spennende land i år?

Drops of spring


På en av mine ukentlige utflukter rett etter et regndryss fant jeg meg omringet av "lys" lignende dråper. Det var måten solyset skimtet frem gjennom skyene og reflektertes i dråpene. Det var absolutt nydelig. Det var dessuten nesten lydstille i skogen. En herlig vårdag indeed.

 

Kamera EOS 50D Objektiv 24-70mm 2.8
Post prosessing Photoshop CS5 og div plugins

Good morning..


Jeg møtte denne nydelige katten på en av mine foto-turer i nærområdet her. Jeg er nesten helt sikker på at det en "henne". Hun lå egentlig å sov, men våknet av lukkerlyden på kameraet mitt. Hun virket veldig interessert i kameraet.


Kamera EOS 50D  Objektiv 100mm 2.8 macro
Postprosessing Photoshop cs5 og diverse plugins

Its springtime II


Det er så deilig når alt begynner å vise tegn til liv igjen! Våren er nydelig

 

Kamera Canon EOS 50D Optikk 24-70mm 2.8

Its springtime

 

Det er nydelig ute. Våren springer ut for fullt, og det er masse liv. Første tur ut med kameraet iår. Ser frem til et, forhåpentligvis kreativt år på fotofronten.

Kamera EOS 50D Optikk 24-70mm 2.8 

hits