november 2010

NarniaVi har allerede fått mye snø her i østnorge! tidlig julestemning. Og jeg vet ikke med dere, men det er ikke noe som gir meg mer julestemning enn snø og en , eller helst alle av de syv Narniabøkene!

Kamera EOS 50D Objektiv 24-70 mm 2.8

A early autumn morning

Kamera EOS 50 D objektiv 100 mm Macro

 

Det er rart hvordan små detaljer kan utgjøre eksepsjonelle motiv. Disse bildene skjøt jeg engang i september. Jeg elsker høst månedene. Det er utrolig mye å ta bilder av disse fantastisk fargerike månedene.

The forest is my homeKamera EOS 50D Objektiv EF 70-200 L

Disse bildene ble tatt sent i August i år. Det var da det krydde av pinnsvin og pinnsvinbarn her. De var overalt! Utrolig søte. Denne lille karen drev å gomlet barkebiller, eller skrukketroll da jeg dro frem kamera og skøt noen bilder. Pinnsvin er overraskende rolig rund mennesker. og veeldig nysgjerrig. Men hva er det vell  å forvente, de bor tross alt i folks hager. <3

FotoutstyrFotoutstyr
-Canon EOS 50D
-EF 50 mm 1.4
-EF 100 mm 2.8 Macro
-EF  70- 200 mm L
-Sigma 24-70 mm DG HSM  EX  2.8

Annet
-Hoya Polariseringsfilter
-cookin GD filter

Chilly mornings 

kamera EOS 50D objektiv 50 mm

Tatt en kjørlig september-morgen. Det er mye edderkopper i september. overalt!

Høst-portrettPortretter tatt noen uker siden i de flotte høstfargene :) Det jo være den vakreste årstiden å fotografere portrett.

 

Kamera EOS 50D Objektiv 50mm 1.4 Format RAW Program Photoshop5 Modell Rebecka

Kreativitet inspirasjon utvikling

Jeg er da en hobbyfotograf som har en forkjærlighet for å fotografere natur, og atmosfæriske bilder. Jeg vil legge ut arbeidet mitt på denne bloggen. Jeg kommer også til å reflektere litt rundt hvordan jeg gjør ting, hva som inspirerer meg og lignende.

En Fotografiblogghits